TRAIECT la vârsta maturității – 30 de ani

Se apropie deschiderea unei noi ediții, a 8-a, a Festivalului Secțiunii Naționale Române a Societății Internaționale de Muzică Contemporană (SNR-SIMC), din cadrul Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România (UCMR).

“MERIDIAN, Zilele SNR-SIMC” a devenit, iată, cel de-al doilea festival al UCMR, după cel din mai, SIMN (Săptămâna Internațională a Muzicii Noi).

În acest context, Grupul de Muzică Nouă TRAIECT – pe care l-am înființat în București, în decembrie 1982 – va susține, miercuri, 5 decembrie, la ora 19.30, în Studioul de Operă și Multimedia al Universității Naționale de Muzică din București, concertul său aniversar de 30 de ani! Toate lucrările pe care le propunem publicului sunt dedicate formației!

Concertul va fi precedat, la ora 18.30, în foyer-ul aceleași săli, de o lansare a CD-ului Traiect plays Sorin Lerescu. Amfitrion va fi una dintre cele mai active și distinse prezențe în spațiul criticii muzicale: Despina Petecel.

30 de ani. O vârstă a maturității și a proiectelor artistice pe care ni le dorim realizate. O vârstă în care muzica timpului nostru este universul în care trăim și visăm.

La mulți ani, TRAIECT!

Sorin Lerescu

Advertisements