Revista Paideia la 20 de ani

e7286-3revista20paideia_20coperta201

Am participat recent, la Universitatea Populară “Ioan I. Dalles” din București, la aniversarea a 20 de ani de apariție a revistei române de educație și cultură Paideia. Această publicație de tradiție în spațiul nostru cultural apare sub egida Asociației Naționale a Universităților Populare (ANUP), a Asociației Internaționale a Universităților Populare (ANUP-International), a Universității Populare “Ioan I. Dalles” și a Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”.

Redau mai jos rândurile pe care le-am scris pentru numărul aniversar al revistei:

La mulți ani, Paideia!

La aniversarea de 20 de ani a revistei Paideia, care a rămas și astăzi o prestigioasă publicație de cultură și educație a adulților, urările mele de La mulți ani, mulți cititori și succes pentru următorii 20!

Directorului revistei, Nicolae Săcăliş, redactorului-şef, Brânduşa Negulescu şi colectivului redacţional le urez să continue cu succes admirabilul efort pe care îl fac, de două decenii, pentru afirmarea valorilor româneşti în contextul cultural şi educaţional contemporan.

Paideia nr. 1 (74/2013) anul XX, p.5

În același număr aniversar a fost publicat și articolul meu intitulat: Modalități de valorizare expresivă în muzica contemporană (p.54-55).

Sorin Lerescu

Advertisements